Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı seçer ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının münasebet olduğu katıksız afettir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Henüz ali konutlarda yahut meseleyerlerinde toplanmış tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını peylemek amacıyla yekten çokça yangın merdiveni de mecburi tutulabilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine sargılı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun cevaz olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın katı gün yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetçi şeşna düzenınması kolaylaşır ve elan aşkın muhatara yangın kapısı vermesi önlenir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, normal fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

CMD Metal; kaliteli ve sağlam yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği dair bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Report this wiki page